Van Gorp Logo PNG  horsefood thebest logo  GORP logo groen

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel-veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules.

Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SECURE FEED, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.


gmpplus vangorp  haccp vangorp  trustfeed vangorp 

over ons placeholder


Over ons

Van Gorp Diervoeders is een particulier mengvoederbedrijf met een productielocatie in Waalwijk. Het familiebedrijf is in 1923 gestart met een windmolen in Waspik, waar het graan van de boeren werd vermalen tot bloem voor de bakkerijen. Rond 1960 is de bloemproductie afgestoten en werd de fabriek omgebouwd voor de productie van diervoeders. Door de jaren heen heeft Van Gorp zich steeds meer toegelegd op de productie van speciaal voeders.

In 1990 werd een aanvang gemaakt met de productie van biologische voeders. Omdat deze tak snel in omvang toenam, werd besloten om deze biologische diervoeders in een aparte fabriek te gaan produceren. Hiertoe werd in 1999 de productielocatie in Schalkwijk aangekocht. De keuze voor deze locatie is genomen vanwege de centrale ligging in Nederland en de ruime productie- en opslagcapaciteit. In 2018 werd de biologische tak afgestoten. 

Na de splitsing van gangbare en biologische voeders, is de fabriek in Waspik zich gaan specialiseren in de productie van rundvee-, paarden- en hobby/kleindiervoeders. Door een toenemende afzet werd deze fabriek te klein met als gevolg problemen met productie, opslag en logistiek. In 2005 werd de huidige fabriek in Waalwijk aangekocht. Deze locatie is ruim van opzet en heeft een gunstige ligging op het industrieterrein direct aan de A59.

De productielocatie is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedselveiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SecureFeed zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige diervoeders.

Van Gorp Diervoeders B.V.
Zomerdijkweg 2
5145 PK Waalwijk

T: 0416 315770
F: 0416 315779
E: info@van-gorp.com

KvK nummer 18083568
BTW nummer NL815925013B01

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel - veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SecureFeed, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.

securefeed nl